Fotballgutta, de ”tøffeste” gutta!

Jeg kikket innom VG i dag å så en interessant sak. ”Anthony Annan benekter at han kløp André Muri i rumpa og i skrittet med vilje”.  Det oppsto konflikt mellom Annan og Muri i kampen mellom RBK og VIF. Annan ska hatt kløpet Muri i rumpa. Det jeg syns er rart med disse fotballgutta, er at de liksom skal være så harde og barske. Fotballgutta er ekte mannfolk! Men med en gang de kommer på fotball banen blir de som noen småjenter som er redde for å få skit under neglene. De detter som noen fluer, og tåler ingen ting før de ruller rundt på banen, og skriker etter straffe. Får de et slag i magen, er det armen de ligger og holder seg på.

Homofili er også noen jeg tenker litt på når det kommer til disse fotballgutta. Jeg føler at homofili ikke er så veldig godt mottatt i dette ”barske” fotball miljøet. Men hver gang noen skårer, tar jo hele laget helt av. De hopper oppå hverandre, kysser, klemmer og klår. Jeg vil nå ikke påstå at dette hører til i det harde og barske fotball miljøet. Kanskje fotballgutta tar fra den gamle kulturen fra krigsstaten Sparta på 800-tallet f.kr, der menn både hadde heterofil og homofile forhold for å styrke samholdet i kamp. Etter min meining, er det tøffe fotball miljøet ikke så tøft som de skal ha det til.

Hva mener dere om disse fotballgutta?

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10041358

Reklamer

1 kommentar »

  1. Tore Nilsen Said:

    Mange og varierte emner i bloggen din, det er bra. Det er også bra at du har RSS-feed og bloggroll. Savner kobling til Facebook og Twitter, slik at leserne lett kan dele det du skriver med nettverket sitt.


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: