Brystreduksjon gikk alvorlig galt!

Da jeg så denne saken på vg, kikket jeg egentlig bare kjapt gjennom de nyeste sakene, men så fikk jeg øye på disse bildene! En stakkars jente som skal ta brystreduksjon, og opperasjonene blir mislykket. Som regel ser jeg på personer som opplever mislykket operasjoner i utlandet, med et litt dumt blikk. Hvorfor dro du til utlandet da dummer person! Hva tenkte du på!? Men akkurat i denne saken fikk jeg ikke de tankene. Her er det snakk om ei jente som er halvt brasiliansk, og går til en lege som har operert søsteren hennes tidligere.

 Jeg syns synd på denne jenta, som har fått plager på grunn av store bryster, og skal endelig få fikset på dette så går det så gale. Hadde dette vert meg hadde jeg fått helt panikk. Jeg syns hun er en veldig tøff og sterk jente! Hun planlegge et saksmål (noe jeg mener er helt riktig), har funnet seg en ny lege, og skal gjennomføre operasjon nr 3 (noen jeg sikkert ikke hadde tørt), og hun holder ut i Brasil slik hun skal klare, og komme seg hjem til Norge rasket mulig.

Dette mer plastikk operasjon har jeg egentlig aldri likt. Kvinner og menn som opererer seg i hytte og pine vær, og alt de gjør er å ødelegge seg selv. Dette er jo en sak, der jeg har mer forståelse, for denne jenta vil få mindre bryster på grunn av fysiske plager. Men de jentene som stikker av til andre land, for å blåse opp puppene sine maksimalt, har jeg ikke så mye medlidenhet for.

Her er saken på vg: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10041006

Hva mener dere hun bør gjøre med saken? Og hva syns dere om plastikk operasjon?

Reklamer

3 kommentarer »

 1. kkkristina1 Said:

  Syns det så fælt ut, de skadene som denne jenta hadde fått i etterkant. Helt grusomt er det selvfølgelig, men jeg er enig med deg, folk som reiser til utlandet er litt dumme. Jeg hadde i hvertfall aldri turt det!

  Liker bloggen din. Syns du skal fortsette å ta for deg viktige saker på bloggen selv om medieoppgaven er over.

  HAHAHAHAHHAHAHAHA, LOL, JK!

  Snakkes, 18åringen !!!

 2. samantha Said:

  Utenlandske leger er akkurat som norske, noen er gode, og andre er det ikke. Men komplikasjoner kan alltid inntreffe, naturligvis. Ønsker man å benytte seg av denne formen for knivturisme, bør man i alle fall gjøre så omfattende undersøkelser om den aktuelle klinikken, eller kirurgen, som mulig. Jeg synes synd på jenta, som ikke gjorde dette pga forfengelighet, men fordi hun var sterkt plaget.

 3. likte bloggen:P gleder meg da til min kjære lillesøster kommer hjem hehe gi henne en i bakhodet og si : KA FAEN SA EG….:P lille søte jentå mi:P


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: